Näin se aika menee. Tuntuu että vasta aloitin WAB:issa enkä ymmärtänyt mitään, nyt on enää pari viikkoa koulua jäljellä, kavereita on ihan mukava määrä ja ihmisten puheestakin enää pikkiriikkinen osa jää ymmärtämättä. lisäksi ope ilmotti sitten että se potkasee minut pellolle apuenglannista, ja ensi vuonna odottaa sitten kiinantunnit. En oikein tiedä pitäisikö innostua vai kauhistua. 

Nyt on ollut "ihanan" stressaavaa. Opettajat viimeistelevät todistukset seuraavan kahden viikon aikana, joten nyt on aika viimeisille kokeille ja isoille projekteille, ja hirveä kiire joka luokassa. Sain juuri tänään muutaman sciencen (tieteiden) tehtävän takaisin, arvosanoina 5&6 kun parhaat pisteet olivat 6&6, 6&6 kun parhaat mahdolliset 6&6 ja toinen 5&6 samalla ketegorialla. Alkuvuodesta vastaavien testien numerot pyörivät siinä kolmessa.

Stressiä ovat myös lisänneet kotiopinnot. Suomikoulu on jo loppunut ja todistuksetkin saatu, mutta ruotsia, historiaa, käsitöitä, köksää ja kuvista pitäisi tehdä, tärkeimpänä ruotsi. Kielten oppinen maistuu puulta mutta minkä voit, se kun on hieman pakko.

Mutta tapahtuu niitä mukaviakin asioita. Esimerkiksi kesä on vihdoin tullut! Jos olet lukenut äitini blogia, (http://www.paulavalo.vuodatus.net/) tiedätkin asioista enemmän, mutta yleisesti ilma on ihanan lämmin, kasvit ovat vihreitä, vappu vietettiin ulkona grillaten ja lämpötilat ovat siinä 20 asteen paremmalla puolella. Lisäksi lauantaina on jotain odotettua, WAB rock in the park. Se on siis päivä jona koulun oppilaiden bändit esiintyvät ulkona, koulun pihalla on kaikkea mukavaa tekemistä ja ostelupaikkoja. Siskon kanssa osalistuttiin johonkin Amazin race maiseen kilpailuun. Kesto on kuulemma 1-1.5 tuntia, ja voittajajoukkue saa palkintoja, joten eiköhän me se voiteta :)

 

Näin kesälomaa odotellessa, Kirjoittelen myöhemmin lisää, tuosta koulun tapahtumasta tulee luultavasti sunnuntaina lisää tietoa ja kuvia.